آموزش ها و مقالاتمطالب آموزشی سیسکو

انتخاب سوئیچ و روتر سیسکو مناسب

برای اینکه درک درستی از سخت افزار سوئیچ و روتر سیسکو داشته باشید ابتدا باید طراحی و پیاده‌سازی شبکه‌های مقایس‌پذیر را به خوبی درک کنید. از طرفی بسیاری از مدل‌های سیسکو همراه با گسترش شبکه، خودشان هم رشد می‌کنند.

بنابراین می‌توان اینطور گفت که تنوع گسترده مدل‌های سیسکو و انواع مختلف روتر، سوئیچ و سخت افزارهایی که عرضه می‌کند به گونه‌ای است که تمامی نیازها و بایدها و نبایدهای شبکه‌های امروزی را برطرف می‌کنند.

همان طور که خودتان هم می‌دانید برای اینکه یک شبکه عملکرد درستی داشته باشد و نیازهای زیرساختی آن برطرف شود باید مناسب‌ترین سخت افزار و تجهیزات را در خود داشته باشد.

تجهیزاتی که در کنار عملکرد مناسب اجازه رشد هم به شبکه می‌دهند. از جهتی وقتی صحبت از شبکه‌های سازمانی می‌شود این موضوع اهمیت دو چندانی پیدا می‌کند.

به این خاطر که در چنین شرایطی سوئیچ و روتر سیسکو نقش حیاتی‌تری در ارتباطات دارند. از آن جایی که انتخاب سخت افزار مناسب یکی از چالش‌های کاربران به حساب می‌آید ما تصمیم گرفتیم که در این مطلب با بررسی یکسری نکته‌ این فرآیند را ساده‌تر کنیم. در واقع برای انتخاب سوئیچ و روتر سیسکو به شما کمک کنیم. همراه ما باشید.

 

انواع مختلف سوئیچ‌های سیسکو شبکه‌های سازمانی

به طور کلی ۵ مدل سوئیچ سیسکو سازمانی – enterprise داریم. این مدل‌ها شامل موارد زیر می‌شوند :

  • Campus Lan
  • Data Center
  • Cloud-Managed
  • Service Provider
  • Virtual Networking

سوئیچ‌های Campus Lan

برای گسترش عملکرد LANهای سازمانی سوئیچ‌های مختلفی وجود دارند که شامل هسته، توزیع، دسترسی و فشرده‌سازی می‌شوند.

تنوع پلتفرم‌های این سوئیچ‌ها بسیار زیاد است، از سوئیچ‌های بدون فن همراه با تعداد پورت‌های ثابت گرفته تا سوئیچ‌های ۱۳-blade که از صدها پورت هم پشتیبانی می‌کنند.

از پلتفرم‌های سوئیچ‌های Campus Lan می‌توانیم به سیسکو ۲۹۶۰، ۳۵۶۰، ۳۷۵۰، ۳۸۵۰، ۴۵۰۰، ۶۵۰۰ و سری ۶۸۰۰ اشاره کنیم.

ویژگی های کلیدی:  
۱)ادغام حفاظت پیشرفته بدافزار و سیستم پیشگیری از نفوذ نسل بعدی (NGIPS)، بدون تخریب کامل
۲)بیش از ۹۹٪ اثربخشی مسدود کردن تهدید و فیلتر URL برای بیش از ۸۰ دسته
۳)به روز رسانی ۲۴/۷ اطلاعات امنیتی توسط Cisco Talos
4)اتوماسیون وظایف امنیتی از یک پلت فرم واحد
۵)مرکز مدیریت داخلی یا ارکستراتور دفاعی سیسکو مبتنی بر  ابر
۶)بیش از ۴۰۰۰ برنامه، موقعیت جغرافیایی، کاربران و وب سایت ها را پشتیبانی می کند  
:USP  Cisco Firepower به طور یکپارچه در محیط های دیجیتال با وابستگی های داخلی قابل توجه و به روز رسانی های امنیتی به صورت روزانه از Cisco Talos سازگار است. انواع مختلفی از این دستگاه سخت افزاری فایروال وجود دارد که برای واحدهای رک-مونت با قدرت محاسباتی کافی برای پشتیبانی از سرور طراحی شده است.    قیمت: Cisco Firepower در ۲۴ نوع مختلف از Firepower 1010 تا Firepower 9300 – ۳ x SM-56  عرضه می شود – قیمت بسته به فروشنده شما و اشتراک های موجود سیسکو متفاوت است. 

سوئیچ‌های Data Center

مراکز داده‌ای شبکه‌ها باید با تکیه بر سوئیچ‌هایی که میزان مقایس‌پذیری زیرساخت‌ها، تداوم عملیاتی و همچنین انعطاف‌پذیری حمل و نقل را ارتقا می‌دهند ساخته شوند.

پلتفرم سوئیچ‌های Data Center شامل سوئیچ‌های سری نکسوس و سوئیچ‌های سری کاتالیست ۶۵۰۰ می‌باشند.

سوئیچ‌های Cloud-Managed

سوئیچ‌های Cloud-Managed Meraki قابلیت استک‌سازی مجازی سوئیچ‌ها را فعال می‌کنند.

این مدل صدها پورت سوئیچ را تنها از طریق وب مدیریت و پیکربندی می‌کند ؛ بدون اینکه عملیات و کارکنان IT دخالتی در این روند داشته باشند.

سوئیچ‌های Service Provider

خود سوئیچ‌های Service Provider به دو گروه تقسیم می‌شوند. یکی سوئیچ‌های aggregation و دیگری هم سوئیچ‌های Ethernet access.

می‌توان این طور گفت که سوئیچ‌های تجمیع (aggregation) در واقع carrier-grade سوئیچ‌های دسترسی اترنت هستند.

سوئیچ‌هایی که ترافیک را بر روی لبه (edge) یک شبکه جمع‌آوری می‌کنند. از ویژگی‌های بارز سوئیچ‌های ethernet access می‌توانیم به قابلیت هوش برنامه، خدمات یکپارچه، مجازی‌سازی، امنیت یکپارچه و مدیریت ساده‌تر اشاره کنیم.

سوئیچ‌های Virtual Networking

آخرین مورد از سوئیچ‌های سیسکو مدل Virtual Networking می‌باشد. امروزه شاهد این هستیم که شبکه‌ها بیشتر و بیشتر به سمت مجازی‌سازی پیش می‌روند. پلتفرم‌های مجازی‌سازی سوئیچ‌های نکسوس سیسکو سعی داشته با استفاده از فناوری‌های هوش مجازی‌سازی در داده‌های دیتاسنتر، خدمات مطمئن‌ و ایمن‌تری را در اختیار سازمان قرار دهند.

اگر شما مدیر شبکه هستید موظفید که قبل از خرید حتما مدل سوئیچ را مشخص کنید. این مدل‌ها شامل سوئیچ‌های پیکربندی ثابت(Fixed Configuration)، پیکربندی ماژولار(Modular Configuration)، پیکربندی Stackable و در آخر پیکربندی non-stackable می‌باشند.

نکته دیگری که باید به آن توجه کنید ارتفاع سوئیچ‌ است. ارتفاع سوئیچ با تعداد واحد‌های رک تعریف می‌شود. وقتی که صحبت از تعداد سوئیچ‌های نصب شده در یک رک می‌شود این موضوع اهمیت زیادی پیدا می‌کند. به عنوان مثال تمامی سوئیچ‌هایی که در دسته‌بندی مدل‌های پیکربندی ثابت هستند دارای ارتفاع ۱U هستند ؛ ۱U نشان‌دهنده یک واحد رک است.

در حین خرید سوئیچ‌های سیسکو علاوه بر ارتفاع نکات دیگری هم هستند که باید به آن‌ها توجه کنید. از این نکات می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم :

 

هزینه: همان طور که خودتان هم می‌دانید هزینه نهایی خرید یک سوئیچ یا حتی روتر به قابلیت‌ها، سرعت و ویژگی‌هایی که در اختیارتان می‌گذارد بستگی دارد.

چگالی پورت‌ها: فراموش نکنید که سوئیچ‌های شبکه همگی باید از تعدادی پورت کاربردی و قابل قبول پشتیبانی کنند – به این خاطر که تعداد دستگاه‌های متصل شده به شبکه می‌تواند کاملا متنوع باشد.

قدرت  منبع تغذیه: در طی سال‌های اخیر استفاده از منابع تغذیه PoE کاملا رایج شده است. به طوری که حتی برای نقاط دسترسی، ip phone و سوئیچ‌های کوچک‌تر هم از این مدل منبع تغذیه استفاده می‌شود. البته در این بین مدل‌هایی هستند که (Chassis-based) علاوه بر PoE از منبع تغذیه اضافی هم پشتیبانی می‌کنند.

قابلیت اطمینان: سوئیچ انتخابی شما باید دسترسی مداوم به شبکه را در اختیارتان بگذارد.

سرعت پورت‌ها: سرعت اتصالی که در نتیجه پورت‌ها حاصل می‌شود یکی از موضوعات قابل توجه برای کاربران نهایی است.

بافر فریم‌ها: قابلیت ذخیره‌سازی فریم‌ها زمانی اهمیت پیدا می‌کند که با یک شبکه شلوغ سر و کار دارید. مخصوصا زمانی که پورت‌هایی به قسمت‌های مختلف شبکه داشته باشید.

مقایس‌پذیری: بدون شک با گذشت زمان تعداد کاربران یک شبکه افزایش پیدا می‌کنند. بنابراین سوئیچی که انتخاب می‌کنید باید چنین امکان و قابلیتی را برای رشد شبکه فراهم کند.

نکته : چگالی پورت‌ها در واقع تعداد پورت‌های در دسترس و موجود یک سوئیچ را نشان می‌دهد. در تصویر زیر می‌توانید این چگالی را در سه مدل مختلف ببینید:

.

سوئیچ‌های پیکربندی ثابت یا Fixed-Configuration

جالب است بدانید که سوئیچ‌های خانواده Fixed-Configuration تا بیش از ۴۸ پورت را در یک دستگاه ساپورت می‌کنند. از طرفی این قابلیت را دارند که برای دستگاه‌های SFP یا همان Small form-factor Pluggable بیش از ۴ پورت اضافی را هم در اختیارتان بگذارند.

در نتیجه می‌توان اینطور گفت که چگالی بالای پورت‌ها کمک می‌کند تا بهترین استفاده را از فضا و منبع تغذیه محدود داشته باشید. از طرفی وقتی که دو سوئیچ دارید که هر کدام هم ۲۴ پورت در اختیارتان می‌گذارند می‌توانید تا بیش از ۴۶ دیوایس را به شبکه متصل کنید! به این خاطر که حداقل یک پورت از هر سوئیچ به منظور اتصال خود سوئیچ به شبکه استفاده می‌شود.

علاوه بر این، اینجا به دو پریز برق هم نیاز دارید. حتی اگر تنها یک سوئیچ با ۴۸ پورت داشته باشید، تنها می‌توانید از ۴۷ پورت آن استفاده کنید، زیرا همان طور که گفتیم از یک پورت برای اتصال خود سوئیچ به باقی شبکه استفاده می‌شود ؛ اینجا تنها به یک پریز برق نیاز دارید.

به لطف کارت‌های پورت، سوئیچ‌های ماژولار می‌توانند از تعداد نامحدودی پورت پشتیبانی کنند. به عنوان مثال یکسری از سوئیچ‌های کاتالیست ۶۵۰۰ می‌توانند تا بیش از ۱۰۰۰ پورت را ساپورت کنند!

رقم قابل توجهی است، اینطور نیست؟ مطمئنا شبکه‌های بزرگ سازمانی که هزاران دستگاه متصل شده به خود دارند به چنین سوئیچ‌هایی با چگالی پورت بالا نیاز خواهند داشت، سوئیچ‌های ماژولاری که به بهترین شکل از فضا و منبع انرژی استفاده می‌کنند.

در چنین شرایطی اگر که از سوئیچ‌های ماژولار استفاده نکنید مجبورید تا از چندین سوئیچ مدل fixed-configuration کمک بگیرید. به این خاطر که تنها در این حالت می‌توانید تعداد پورت‌های مورد نظرتان را فراهم کنید.

البته که این موضوع جنبه منفی هم دارد ؛ در چنین شرایطی نه تنها به پریزهای برق بیشتری نیاز دارید بلکه باید برای جای دادن تجهیزات شبکه فضای بزرگ‌تری هم در اختیار داشته باشید.

موضوع دیگری که به عنوان یک طراح شبکه باید به آن توجه کنید مسئله پورت و محدودیت تعداد Uplink ها است. فراموش نکنید که یک سری از سوئیچ‌های پیکربندی ثابت می‌توانند به راحتی به منظور رسیدن به عملکرد مورد نظرشان از دیگر پورت‌های اضافی که برای تجمیع پهنای باند، بین سوئیچ‌ها در نظر گرفته شده استفاده کنند.

البته که این موضوع در رابطه با یک سوئیچ ماژولار تکی اهمیت چندانی ندارد. چرا؟ به این خاطر که شاسی پشتی می‌تواند به راحتی پهنای باند مورد نیاز برای جای دادن دستگاه‌های متصل به کارت پورت سوئیچ را تعبیه کند.

نرخ ارسال یا Forwarding Rates چیست؟

خب، تا به اینجای مطلب انتخاب سخت افزار سوئیچ و روتر سیسکو با مدل‌ها و دسته‌بندی‌های مختلف سوئیچ‌ها آشنا شدیم. از طرفی دیدیم که چطور تعداد پورت‌ها بر عملکرد یک شبکه تاثیر می‌گذارند. در ادامه می‌خواهیم در مورد نرخ ارسال بیشتر صحبت کنیم.

مفهوم دیگری که در این بخش با آن سر و کار دارید نرخ ارسال یا همان Forwarding Rates است.

این نرخ نشان دهنده تعداد داده‌هایی است که یک سوئیچ می‌تواند در هر ثانیه پردازش کند. جالب‌تر اینکه خطوط تولید سوئیچ‌ها بر اساس همین نرخ، یعنی نرخ ارسال طبقه‌بندی می‌شوند.

نرخ ارسال در سوئیچ های entry-level

سوئیچ‌های entry-level یا سطح مقدماتی نسبت به مدل سازمانی یا enterprise-level نرخ ارسال کمتری دارند. همان طور که مشخص است نرخ ارسال در انتخاب یک سوئیچ اهمیت زیادی دارد. در صورتی که نرخ ارسال بیش از اندازه پایین باشد، سوئیچ نمی‌‌تواند در تمامی پورت‌ها به wire-speed کامل ارتباطی دسترسی پیدا کند.

wire speed نرخ داده‌ای است که هر پورت اترنت موجود بر روی سوئیچ می‌تواند به آن دسترسی داشته باشد. مقدار این نرخ داده‌ای بین ۱۰۰ مگابایت، ۱ گیگابایت، ۱۰ گیگابایت و حتی ۱۰۰ گیگابایت می‌باشد.

به عنوان مثال، زمانی که یک سوئیچ گیگابایت ۴۸ پورتی در wire speed کامل کار می‌کند می‌تواند به ترافیک ۴۸ گیگابایتی هم برسد. البته فراموش نکنید که اگر سوئیچ تنها از نرخ ارسال ۳۲ گیگابایتی پشتیبانی کند نمی‌تواند به طور همزمان به wire speed کامل در تمامی پورت‌ها برسد.

خوشبختانه سوئیچ‌های لایه دسترسی (access layer) اغلب اوقات نیازی به انجام فرآیندها در wire speed کامل ندارند. به این خاطر که از نظر فیزیکی با تعداد uplink های لایه توزیع محدود می‌شوند.

در نتیجه این بدین معنی است که سوئیچ‌های ارزان‌تر با عملکرد به نسبت پایین‌تر برای لایه دسترسی مناسب هستند. از طرفی سوئیچ‌های گران‌تر با عملکرد بهتر برای لایه‌ توزیع و اصلی(core) انتخاب بهتری هستند – جایی که نرخ ارسال تاثیر بیشتری بر روی عملکرد کلی شبکه خواهد داشت

سوئیچ های PoE

مدتی پیش در مطالب قبلی سایت به طور مفصل در مورد PoE صحبت کردیم.

همان طور که ممکن است به یاد داشته باشید Power over Ethernet یا همان PoE به سوئیچ اجازه می‌دهد تا به کمک کابل اترنت موجود، انرژی مورد نیاز دستگاه را تامین کند.

این قابلیت در برخی از دستگاه‌های بی‌سیم access point و تلفن‌ ویپ مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

علاوه بر این‌ها قابلیت PoE انعطاف‌پذیری بیشتری هم در اختیارتان می‌گذارد. مخصوصا زمانی که می‌خواهید هر جایی که به کابل‌های اترنت دسترسی دارید تلفن‌های IP و اکسس پوینت‌های جدیدی نصب کنید.

فراموش نکنید که به عنوان مدیر شبکه باید نیاز به قابلیت PoE را از قبل شناسایی و تشخیص دهید، به این خاطر که سوئیچ‌هایی با این قابلیت قیمت بیشتری دارند!

بد نیست بدانید که سوئیچ‌های جدید سری کاتالیست ۲۹۶۰-C و ۳۵۶۰-C از قابلیت PoE Pass-Through پشتیبانی می‌کنند. قابلیت PoE Pass-Through به شما اجازه می‌دهد تا انرژی مورد نیاز خود سوئیچ و دستگاه‌های متصل به آن را از سوئیچ‌های بالادستی upstream تامین کنید

سوئیچ‌های چند لایه یا Multilayer

اغلب اوقات سوئیچ‌های چند لایه(Multilayer) در لایه توزیع و لایه اصلی(core) شبکه سازمان قرار می‌گیرند. سوئیچ‌های چند لایه به وسیله قابلیت‌هایی که دارند شناسایی می‌شوند. از این موارد می‌توانیم به توانایی ساخت یک جدول مسیریابی، پشتیبانی از پروتکل‌های مسیریابی و همچنین ارسال آدرس‌های IP با نرخی نزدیک به سوئیچ‌های لایه ۲ اشاره کنیم.

جالب اینجاست که این سوئیچ‌ها گاهی اوقات از سخت افزارهای اختصاصی مانند ASIC یا همان application-specific integrated circuits هم پشتیبانی می‌کنند. این قابلیت در کنار نرم افزار ساختار داده‌ای سوئیچ، کمک می‌کند تا بتوانید حمل و نقل آدرس‌های IP را کاملا مستقل از واحد پردازنده انجام دهید.

این روزها تمایل به استفاده از سوئیچ‌های pure layer 3 بیشتر از گذشته شده است. در گذشته سوئیچ‌ها از قابلیت‌های مسیریابی پشتیبانی نمی‌کردند – برعکس، در حال حاضر تقریبا تمامی مدل‌ها این قابلیت را ساپورت می‌کنند.

احتمال اینکه در آینده نه چندان دور تمامی سوئیچ‌ها از یک پردازنده مسیریابی استفاده کنند بسیار زیاد است – این کار به کاهش هزینه‌های اضافی کمک بسزایی می‌کند. در نتیجه با چنین رویکردی اصطلاح سوئیچ‌های چند لایه منسوخ خواهد شد.

نکات مربوط به روترهای شرکت سیسکو

درست شبیه به سوئیچ‌ها، روترها هم نقش اساسی در لایه‌های مختلف شبکه دارند. از لایه توزیع گرفته تا لایه دسترسی و لایه اصلی. از طرفی در بسیاری از شبکه‌های کوچک کاری و خانگی، برای پیاده‌سازی تمامی لایه‌ها به یک روتر نیاز دارید.

همچنین در لایه توزیع شبکه‌های سازمانی برای انتقال بسته‌ها به مقصد درست به روتر نیاز دارید. بدون وجود روتر نه تنها فرآیند مسیریابی صورت نمی‌گیرد بلکه بسته‌ها حتی شبکه محلی را هم ترک نخواهند کرد.

البته که نقش روترها تنها به همین موارد محدود نمی‌شود. علاوه بر این‌ها روترها کمک می‌کنند که چندین سایت در شبکه‌های سازمانی بهم متصل شوند و حتی مسیرهای اضافه‌تری شناسایی شوند. جالب‌تر اینکه در اتصال ISPها به اینترنت هم نقش اساسی دارند.

یکی دیگر از قابلیت‌های روترها نقش آن‌ها به عنوان یک ترنسلیتور مابین فرمت‌های مختلف مدیا و پروتکل‌هاست. به عنوان مثال، یک روتر می‌تواند بسته‌ای را از شبکه اترنت دریافت کند و آن را مجددا برای انتقال به شبکه سریال کپسوله کند.

روترها با بررسی قسمت شبکه آدرس IP مقصد، می‌توانند به راحتی مقصد مناسب یک بسته را مسیریابی کنند. علاوه بر این حتی اگر ترافیک بیش از اندازه شلوغ باشد یا اینکه لینک انتخابی مشکل داشته باشد، روتر می‌تواند یک مسیر جایگزین انتخاب کند. از طرفی تمامی هاست‌ها در شبکه محلی، آدرس IP روتر محلی خودشان را در بخش پیکربندی IP مشخص می‌کنند. فراموش نکنید که این رابط روتر نقش gateway پیش‌ فرض را بازی می‌کند.

از دیگر قابلیت‌های مثبت روترهای سیسکو می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:
  • روترها میزان برادکست را به شبکه محلی محدود می‌کنند.
  • همچنین شما می‌توانید با پیکربندی روترها به کمک لیست کنترل، ترافیک‌های ناخواسته را به راحتی فیلتر کنید.
  • برای اتصال دو شبکه که هر کدام در یک موقعیت جغرافیایی متفاوت قرار دارند می‌توانید از روترها استفاده کنید.
  • از طرفی اگر که کاربران قصد استفاده از منابع کاملا یکسانی را داشته باشند، روترها این افراد را به صورت کاملا لاجیکال و منطقی گروه‌بندی می‌کنند.

با وجود شبکه‌های سازمانی و ISP‌ها، قابلیت مسیریابی موثر و همچنین ریکاوری لینک‌های خراب شبکه امری ضروری برای رساندن بسته‌ها به مقصد درست است.

شناخت انواع مختلف روترهای سیسکو

درست شبیه به سوئیچ‌های سیسکو، روترهای این کمپانی هم به چند زیر مجموعه تقسیم‌بندی می‌شوند:

  • روترهای Branch
  • روترهای Network Edge
  • روترهای Service Provider
Service-Provider-Network-Edge-Branch

روترهای Branch سیسکو

روترهای Branch سیسکو سرویس‌های برنچ را بر روی یک پلتفرم واحد ارائه می‌کنند، در حالی که یک تجربه برنامه‌ای را بر روی زیرساخت‌های برنچ و WAN در اختیار کاربران قرار می‌دهند. اگر که به دنبال به حداکثر رساندن دسترسی به سرویس‌های برنچ هستید باید حتما شبکه‌ای با قابلیت uptime 365*7*24  طراحی کنید.

اینجا منظور شبکه‌ای است که هر ۲۴ ساعت هفته را در سال فعال باشد. از طرفی شبکه‌های برنچ با دسترسی بالا، حتما باید قابلیت ریکاوری سریع را در اختیار کاربران خود بگذارند ؛ در حالی که اثرگذاری اشتباهات احتمالی را بر روی سرویس‌های شبکه به حداقل می‌رسانند. در کنار همه این‌ها باید مدیریت و پیکربندی ساده‌ای هم داشته باشند.

روترهای Network Edge سیسکو

گروه بعدی روترهای network edge هستند. روترهایی که کمک می‌کنند در شبکه به عملکردی بالا، کاملا ایمن و مطمئن دسترسی داشته باشید. همچنین بتوانید به راحتی به کمک همین سرویس‌ها مراکز داده‌ای، کمپوس‌ها و حتی شبکه‌های برنچ را یکی کنید.

با وجود چنین روترهایی در شبکه کاربران نه تنها کیفیت دو چندان بلکه انواع مختلف محتوا را انتظار دارند. در این حالت مشتریان به دنبال قابلیت‌های شخصی‌سازی، تعامل، تحرک و کنترل مدل‌های مختلف محتوا هستند. همچنین آن‌ها می‌خواهند دسترسی نامحدودی به این محتوا داشته باشند.

به طوری که هر زمان و با هر دستگاهی بتوانند به راحتی بر روی محتوای مورد نظرشان کنترل داشته باشند ؛ فرقی نمی‌کند سر کار باشد یا نه! این روترها نه تنها کیفیت خدمات را دو چندان می‌کنند بلکه قابلیت‌های ویدیویی و موبایل بدون وقفه‌ای را هم در اختیار شبکه و کاربران آن می‌گذارند.

روترهای Service Provider

این روترها تاثیر بسزایی بر روی افزایش میزان درآمد دارند. چطور؟ این روترها با دسته‌بندی خدمات و همچنین ارائه راه حل‌های مقیاس‌پذیر و آگاهی‌سازی این کار را انجام می‌دهند.

اینجا اپراتورها با بهینه کردن عملیات، کاهش هزینه‌ها، بهبود مقیاس‌پذیری و انعطاف‌پذیری تجربه استفاده از اینترنت نسل بعدی را هر جا که باشد، در تمامی دستگاه‌ها در اختیار کاربران می‌گذارند. فراموش نکنید که این سیستم‌ها به طور کاملا اختصاصی به منظور ساده‌سازی، گسترش ارائه خدمات شبکه و بهینه کردن عملیات طراحی و توسعه داده شده‌اند.

در یک شبکه سازمانی باید از چندین مدل روتر پشتیبانی شود. فرقی نمی‌کند روترهای رومیزی کوچک باشد یا روترهای rack-mounted یا Blade. این تنوع تجربه کاربری و عملیاتی بهتری را در اختیارتان می‌گذارد. از طرفی بد نیست بدانید که اغلب روترهای موجود در بازار از سری سیسکو ISR G2 هستند.

 

سخن پایانی

همان طور که دیدید در این مطلب سعی کردیم با معرفی انواع مختلف سوئیچ و روتر سیسکو و همچنین بررسی زیرساخت‌ها و قابلیت‌هایی که ارائه می‌کنند مسیر انتخاب گزینه مناسب را برایتان ساده‌تر کنیم. به یاد داشته باشید که قبل از انتخاب سخت افزار مورد نظرتان ابتدا باید درک روشنی از نیازهای شبکه و انتظاراتی که در آینده از آن دارید داشته باشید. تنها در این صورت می‌توانید تجهیزات ایده‌آل برای راه اندازی شبکه‌تان را انتخاب کنید. اگر که در این بخش سوالات بیشتری دارید با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا